Om oss

Klubb 33 är klubben för alla som har vuxit upp i Stockholms vackraste (?) och bästa stadsdel, nämligen Midsommarkransen. Namnet på klubben har vi tagit från postnumret (126 33), som är postnumret mitt i smeten. Midsommarkransen är väl i realiteten inte stadsdelen med mest glamour i Stockholm, men det är här våra hjärtan är fast förankrade och vi skulle aldrig drömma om att släppa kärleken till betongen.

Vad vi gör

Klubb 33 är ett gäng killar som har ett antal saker gemensamt. Vi älskar Hammarby, vi tycker om spel och dobbel och vi gillar att hänga tillsammans oavsett det handlar om en Champions League-match hemma, en innebandymatch med Hammarbys ungdomslag eller en lugn bärs på något av våra favorithak. Klubb 33 är en familj där gemenskapen är allt. Några av oss har fru och barn och det kan nog knorras en del där hemma när det blir för mycket kompishäng!

Varje vecka kör vi en omgång Stryktips och en V75-omgång. Vi spelar aldrig tillsammans utan hela grejen är att tävla mot varandra. Det är enorm prestige i våra tävlingar och vi har till och med vandringspokaler! Alla deltar alla veckor – den som missar en omgång ska ha mycket ömmande omständigheter att åberopa.

Vi har också en stående tid i sporthallen precis vid Midsommarkransens gymnasium. Varje måndag kl. 21-22 är det någon sport som står på schemat. Det blir väl i ärlighetens namn mest innebandy. Fotboll är nog nummer två på listan. Vintertid blir det ibland lite hockey-bockey på rinken precis intill.

Hammarby i vått och torrt

Midsommarkransen är ett av Stockholms riktiga kärnområden när det gäller att supporta Hammarby. En del i klubbens idé är att vara en fanbärare för den stolta klubben från Söder. Djurgårdare och AIK:are är därför verkligen inte välkomna. Vi har dock svårt att se att någon som håller på dessa småklubbar skulle försöka nästla sig in i vår kära klubb!

Vi stöder Hammarby på alla sätt vi kan. Vi är på plats med delar av klubben på alla hemmamatcher på Tele2 Arena (fotboll), innebandy, bandy och hockey. Spelar Hammarby är vi där!