Klubbmästerskap i blackjack

Nu har vi precis avslutat vårt första klubbmästerskap i blackjack och det blev en rafflande historia från början till slut. Efter tre timmars idogt spelande och idogt mumsande på snacks och idogt drickande av bira är den första klubbmästaren korad. Resultaten ska vi presentera nedan, men först kort om kvällen.

Mästerskapet gick av stapeln den 10 december hemma hos Fredde (vilken bättre plats att spela kort på än i Freddes asgrymma mancave?) och det var en bred uppslutning. Det var faktiskt bara Nicke, Foros och Brustad som inte kunde dyka upp. Om de verkligen hade förhinder eller om de bara var rädda att få pisk förtäljer inte historien…

Klockan sju på kvällen var det samling och Fredde började med att presentera Fia, en livs levande äkta dealer! Snyggt jobbat Fredde! Fia jobbar som dealer på restauranger runt om i stan och är ett fullblodsproffs.

Sedan var det dags att börja spela. Eftersom vi blev elva till start körde vi två heat, ett med fem spelare och ett med sex spelare. Alla började med 500 kr i låtsaspengar (sådärja, nu kan inte farbror staten komma och grymta) och idén var att de två spelare som kunde hålla i längst i varje heat gick till final. På det ena bordet var det inget snack om vilka två som skulle hålla ut längst. Johnny och Marius verkade inte kunna förlora en hand även om de så tog kort på 20. På det andra bordet var det tajtare och till slut var det Ronaldo och Anas som fixade finalplatserna.

I finalen fortsatte Johnny att vinna medan de övrigas spelkassor sinade snabbt. Det var ett one man-race egentligen och Johnny är därmed vår första klubbmästare i blackjack! Grattis Johnny!

Sist i turneringen kom Wille. Du kommer garanterat att läsa det här Wille och då tycker för dagen undertecknad (Tobbo) att du ska gå in här och läsa om hur man spelar blackjack!

Lämna en kommentar