Johnnys miljonvinst

Med tanke på att vi alla är i sena 20-årsåldern och att de flesta av oss har spelat på alla möjliga spel om pengar sedan vi gick på gymnasiet (tobaksaffären vi spelade hos var inte så noga med åldersgränserna!) borde väl någon av oss ha spelat in minst en större vinst genom åren? Så gick snacket i klubben i somras när det var totalt mörker i vårt spelande. På Stryktipset blev det sällan mer än 7-8 rätt för någon av oss och på V75 trillade det som mest in någon hundralapp här och där.

I augusti skulle dock allting vända och klubben fick sin första miljonär på spel. Det var Johnny som satte milstolpen med en vinst på 10 000 kr över miljonen. Hur han lyckades med det? Här är hela historien.

En måndag efter den obligatoriska samlingen i sporthallen kom Johnny hem ganska trött och sliten. En lång dag på verkstaden hade gjort honom rejält mör och att han sedan blev rundspelad gång på gång i innebandymatchen gav inte mer energi direkt. Efter en Sibylla-korv och en dusch landade han i soffan där han plockade fram sin iPad. Några klick senare var han inne i Unibets casinoapp och kikade runt bland spelen. Valet föll på Mega Fortune Dreams, en slot han har ett särskilt gott öga till. Efter kanske 30 minuters spelande dök det upp tre bonussymboler på de tre sista hjulen och Johnny fick därmed spela på det bonushjul som leder fram till antingen myntvinster av mindre storlek eller någon av spelets tre jackpottar. Det blev en myntvinst på ynka 25 mynt den här första snurren. Fem minuter senare kom han till bonushjulet en gång till och då gick det betydligt bättre. Första ringen i hjulet klarade han av lätt och sedan även det andra. I det tredje stannade pilen på Major-jackpotten och då klirrade det till ordentligt. Precis över en miljon kronor rasade in på kontot!

Ungefär såhär såg det ut!

Frågan är då om Johnny har uppmärksammat klubben i sin lycka över att ha spelat hem drömvinsten? Jodå, den gode Johnny har bokat in alla oss på en tripp till Fotbolls-EM i Frankrike i sommar! Det är fantastiskt generöst, men det är sådan han är – en man som ställer upp i vått och torrt. Biljetterna och hotellet fixar Johnny, men flyget får vi som hänger på boka och betala själva. Det är väl inte mer än rätt?

Lämna en kommentar